Laat je business digitaal groeien.

Met digital growth marketing help ik ondernemers, organisaties en startups hun business groeien.

Hola!👋 Ik ben Joel.

Digital Strateeg & Growth Hacker

Aangenaam digitaal kennis te maken. Al 15 jaar help ik als Digital Strateeg / Growth Hacker ondernemers, bedrijven, merken, organisaties en startups hun business te laten groeien met digital marketing. Met mijn ervaring en expertise als Digital Strateeg ben ik jouw guide in de complexe digitale wereld. In de afgelopen jaren heb ik veel bedrijven geholpen bij hun (digitale) groei. Graag help ik je met digitale vraagstukken.

Hoe ik jouw business laat groeien?

Growth Marketing.

De wereld wordt steeds complexer en consumenten leven in een steeds digitalere wereld. Ik help je inzicht te krijgen in de complexe digitale wereld. Vanuit scherpe inzichten maak ik een geïntegreerde digital marketing en groeistrategie. Dit vertaal ik door naar praktisch toepasbare marketing. Of je de bekendheid of sales wilt laten groeien ik focus op de gehele funnel. Door de combinatie van creativiteit, technologie en data realiseren we groei. Altijd data gedreven en het resultaat staat voorop! Dat is Growth Marketing.

Hoe ik kan helpen.

Growth Infrastructure

Als je de basis oftewel de infrastructuur van digital marketing op orde wilt hebben en krijgen help ik met het implementeren van digital infrastructuur.

Growth Strategy

Als je doel is om te groeien en niet weet waar je moet beginnen help ik met een strategie/plan die strategisch onderbouwd en praktisch toepasbaar is

Growth Training

Als je doel is jezelf of je team verder te ontwikkelen/op te leiden in (online) growth marketing

Daar is een tool voor.

Er zijn duizenden marketing tools beschikbaar. Tools om efficienter of effectiever te werken. Ik heb ervaring met meerdere martech en adtech tools en help je met de ideale mix van relevante tools om resultaat mee te behalen.

Wat anderen zeggen.

Laatste nieuws.

Eerste post

Blog post excerpt [1-2 lines]. This text is automatically pulled from your existing blog post.

Tweede post

Blog post excerpt [1-2 lines]. This text is automatically pulled from your existing blog post.

Uncategorized

Derde post

Blog post excerpt [1-2 lines]. This text is automatically pulled from your existing blog post.